Известие

Collapse
No announcement yet.

166-156(комби

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

читава 166-ца и аз ще направя бартер
    Mercedes C 200 compressor

Comment

колеги при всички мнения които прочетох до момента мисля да си запазя АЛФИЧКАТА и да забравя за каквито и да е било бартери, а за предложението на колегата да се кача на опел някой си ДУМА ДА НЕ СТАВА. аз и моето семейство харесваме alfa romeo другите коли за мен са някакси посредствени.

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
        Не знам какво имаш предвид под личен опит, но аз съм имал и двете коли по над две години, навъртял съм им десетки хиляди километри, карал съм ги и двете на писта, и то в състезателно темпо - и мога да се уверя, че 156 ИЗОБЩО не може да се сравнява със 166 и като стабилност, и като управляемост, и като предвидими реакции в граничен режим, и като точност и информативност на кормилното управление - абе ако след 166 на пистата в Серес се качиш на 156, ще ти се стори, че си се качил на некой Сутиен.

Пробвал съм да взимам едни и същи завои и със 156, и със 166 - големия кораб позволява много по-високи скорости и при това лежи на пътя много по-уверено и без да помръдне - докато 156 почва да се дестабилизира много по-рано и е по-трудно предвидима като реакции.

Някъде имах и снимки на 156-цата ми от Серес, ама не можах да ги намеря

Цената на обслужването е приблизително еднаква - вервай ми, и в двете Алфи съм налял доста пари и цените почти не се различават - ако знаеш какво да купуваш и откъде.
        Не съм карал по няколко броя от модел.Притежавам 156 JTD имам около 40000км за 17месеца и не съм от най-бавните шофьори мога да твърдя че си е адски стабилна.Брат ми има 166 и нея съм карал доста ами..... не е чак толкова добре като 156 и от други със 166 лично съм чувал че не са доволни от стабилността .Знам за проблема със задниците им и че 90% от тия които са в Добрич защото аз съм от там са зле .А от къде идва проблема не се знае.pinko точно от теб се заразихме с POWERFLEX ееееее не се оправи ,ако е леко разкрачена бива но регулират лия както требе да е става все едно си на лед но това си е мое виждане не искам да спорим и да се стига до караници че има много чувствителни във форума.За поддръжката ти си вътрешен човек взимаш с отстъпки(както и аз) но говорим по принцип не всеки може да вземе с отстъпка ,какви са цените на частите.Сега трябва да се сменя термостат на 166 ами 130лв на 156 60лв добре.ами те обтегачи на пистовия ремък 200кинта при нас няма и т.н За окачване не говоря то си е почти еднакво погледнато в цифри.
        156 1,9JTD 2000

Comment

Първоначално публикувано от pacolin5 Покажи съобщение
          колеги при всички мнения които прочетох до момента мисля да си запазя АЛФИЧКАТА и да забравя за каквито и да е било бартери, а за предложението на колегата да се кача на опел някой си ДУМА ДА НЕ СТАВА. аз и моето семейство харесваме alfa romeo другите коли за мен са някакси посредствени.
          Поздравления за избора, колега.
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
          X